maanantai 19. syyskuuta 2016

Lueskelin uusia blogeja, joissa puhuttiin käytössä olleista lääkkeistä. Melkein kaikkea oli mullakin kokeiltu: seronil, sertralin, ketipinor, temesta, tenox, lorazepam, diapam, cymbalta, abilify, olanzapin, deprakine, zyprexa (pistoksena), atarax... Ihan näin muutamia mainitakseni.
Nuo tekstit laukaisivat mielessä kuvat osastosta, sen tuomasta turvasta. Outoa, mutta jopa jollain tapaa kaipaan sinne. Turvaan itseltäni. Mutta on pakko jaksaa, pakko onnistua koulussa, pakko pystyä elämään tavallisessa arjessa. Vaikka en haluaisi. Tekisi mieli heittää pyyhe kehään. Nostaa kädet ylös ja todeta "tämä oli tässä".

Äh, huomaa taas, että en ole päässyt juttelemaan pariin päivään. Jopa se tuntuu pitkältä ajalta. Miten muut pärjäävät kokonaan ilman ammattiauttajia?

Väsymys on aivan mahdotonta! Jos saisin, en tekisi mitään muuta kuin nukkuisin. Menen kymmeneneltä nukkumaan ja saatan nukkua yhteentoista helposti. Siinä vaiheessa on pakko jo nousta käyttämään koirat ulkona. Ilman koiria eristäytyisin varmasti koko yhteiskunnasta.

Naapuri huomautti, että koirat haukkuvat kun olen poissa. Kysyin vähän tarkennusta, ja kuulemma päivällä, kun hän oli kilistellyt avaimia ovella niin oli kuulunut pari haukahdusta. Teki mieli sanoa, että äänettömiä koiria ei ole olemassa ja se kyllä kuuluu tavallisiin elämisen ääniin. Tyydyin vain pahoittelemaan. Vastauksena sain vielä "voisit kouluttaa koirasi paremmin" tyylisen mutinan.
Ja vuoden paskin koiranomistaja -palkinto goes to...

2 kommenttia:

  1. (En nyt oo varma, mutta oletan että asut kerrostalossa) Jos avaimia kilistellessä on pari haukahdusta kuulunut, niin ei kyllä oo mikään merkki että oisit huono koiranomistaja. Tommoset jotka ei kestä mitään elämisen ääniä sais mun mielestä muuttaa maalle kauas naapureista. Useimmiten esim. vauvat pitää hemmetisti enemmän ääntä kun koirat, mutta ei vissiin oo kohteliasta mennä sanomaan että "Opeta se lapses lopettamaan itkeminen".. Kävi oikein ärsyttämään sun puolesta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, et joku muukin on mun kanssa samoilla linjoilla! :D niinpä, ei sitä vauvojen itkusta ja huudosta sanota, mutta jos koira haukahtaa vaikka kun ovikello soi tai kuulee just avaimien kilistelyä niin siitä kyllä voidaan valittaa. Ja isännöitsijäkin oli sanonut että kunhan eivät jatkuvasti räksytä tai hiljaisuuden aikaan pidä melua niin kuuluu normaaliin elämisen ääniin.

      Poista

Anteeksi tämä yli kaksi kuukautta kestänyt hiljaisuus. Ei ole ollut inspiraatiota kirjoittaa tänne sillä olen mennyt niin huimasti eteenpäin...