keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Syksy tulee ja se on ihanaa! Rakastan kirpsakoita ilmoja, tuulta, puista putoavia lehtiä, syysmyrskyjä, kumisaappaita ja jopa vesisadetta. Syksyyn sisältyy jotain mystistä ja samalla ei minkäänlaisia odotuksia, toisin kuin kesään.
Kesällä pitää keritä ja jaksaa. Syksyllä ei tarvitse jos ei halua. Saa rauhassa käpertyä sohvalle ja olla omissa oloissaan.
Syksyllä rauhoitutaan takaisin opiskelemaan ja töihin. Harrastukset jatkuvat ja elämä palaa ruotuunsa. Kaikki on kuin aikaisemmin. Tulee se tylsä ja tavallinen arki jota voi piristää pienillä asioilla.

Syksy on myös merkki uudesta. Uusia harrastuksia, omalla kohdalla uunituore poikaystävä, uusia opiskelukuvioita... Ja ne villaneuleet! Rakastan rakastan rakastan!! Voisin ostaa loputtomiin kirppareilta vanhoja pitkiä villapaitoja. Käyttää niitä legginsien ja villasukkien kanssa. Töpsytellä menemään.

Tänä syksynä lupaan olla itselleni armollisempi. Antaa itselleni aikaa. Rauhoittua välillä vain olemaan. Kuunnella mitä minulla on sanottavaa. Olla paremmin oma itseni. Oma minä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anteeksi tämä yli kaksi kuukautta kestänyt hiljaisuus. Ei ole ollut inspiraatiota kirjoittaa tänne sillä olen mennyt niin huimasti eteenpäin...