maanantai 21. marraskuuta 2016

Mulla oli tänään pitkästä aikaa oikeasti ja aidosti tosi mukava päivä. Vaikka aamu alkoi sateessa kävelyllä ensin koirien kanssa ja sitten polille, olin silti iloinen. Polilla harjoiteltiin ketjuanalyysin tekemistä. Sieltä lähdin kaupungille asioille ja kävin shoppailemassa kerrankin uusia vaatteita. Yleensä ostan kaiken kirpputorilta mutta nyt hemmottelin itseäni. Ostin myös äidille lahjan Body Shopista.
Kaupoilta riensin tapaamaan ystävää kahville, aivan ihanaan kahvilaan jossa oli rauhallinen tunnelma, hyvää kakkua ja aivan parasta inkivääri-sitruunateetä.
Välillä kävin kotona ja sitten taas menoksi terapiaan. Puhuin, puhuin ja puhuin. Sain monta uutta näkökulmaa mieltä askarruttaviin asioihin.
Äiti tuli hakemaan terapiasta, käytiin hakemassa uusi päiväpeitto, juotiin teetä, syötiin, ja haettiin lainassa ollut kantele kotiin.

Mitään ihmeellistä ei siis tapahtunut. Kaikki vaan oli pitkästä aikaa hyvin. Enkä ole tuntenut näin todella pitkiin aikoihin. En tajua. Eilen oli vielä vaikeaa. Tänään ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anteeksi tämä yli kaksi kuukautta kestänyt hiljaisuus. Ei ole ollut inspiraatiota kirjoittaa tänne sillä olen mennyt niin huimasti eteenpäin...