keskiviikko 4. toukokuuta 2016

En ole syönyt ja juonut kuin viimeksi 24h sitten. Ei siksi ettenkö olisi halunnut. Siksi, että en ole lääkäreiden ohjeiden mukaan saanut. Jonotan leikkaukseen. Rutiinihommaan, mutta jännittäähän se silti.

Omalla käytökselläni aiheutin tämän kaiken. Enempää en voi vielä kertoa. Kenties sitten, kun leikkaus on ohi.

En myöskään valitettavasti pääse vastaamaan jostain syystä teidän laittamiin kommentteihinne. Haluaisin kyllä kiittää jokaisesta kauniista sanasta <3

Tulin vapaaehtoisesti psykiatriselle keräämään itseäni hiukan kasaan. Oli pakko että jaksan taas. Mitään vakavaa ei kerennyt tapahtumaan eikä ole tapahtunut, mutta minulla oli voimassa oleva avoin lähete joten ei tarvinnut tulla päivystyksen kautta. Äitikin kysyi, onko jotain tapahtunut, mutta en osannut ninetä mitään yksittäistä tapahtumaa. Kaikki on nyt vain kasaantunut ja stressinsietokyky on laskenut.

Nyt kun harjoittelen lyhyempiä jaksoja avoimella lähetteellä (tarkoittaa siis sitä että saan tulla sairaalaan ilman päivystystä kunhan en ole vahingoittanut itseäni) niin jossain vaiheessa minullekin ruvetaan harkitsemaan pidempiä, jopa pitkiä lähetteitä.

Kello on 4.15 joten kai tässä on pakko ruveta vielä nukkumaan. Vaikka jännittää. Ihan pirusti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anteeksi tämä yli kaksi kuukautta kestänyt hiljaisuus. Ei ole ollut inspiraatiota kirjoittaa tänne sillä olen mennyt niin huimasti eteenpäin...